Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
APS problem firing from script

#1
I have been working on a simple anti-missile cannon controller, and have run into an issue when trying to fire the cannon from the script. I am using I:FireWeaponOnSubConstruct() in Update, and the cannon does something odd. It seems to fire, making the sound, particle effect, and even uses shells in the mouse hover info, but does not spawn projectiles. If I disable the script and take manual control, it fires normally, but with script control it looks like it's firing blanks.

Edit: Fixed it. Normalized the vector used to aim the weapon and it works. The help section for I:FireWeaponOnSubConstruct() says you dont have to normalize it, but I think it was causing it to fail some check or something. Dont know, I'm still new to this.
Reply

#2
why not just using the ingame anti missle controller for guns?
(just asking)

ps. : with ur lua probs i cant help, sry
like's strange music Tongue
Reply

#3
(2019-01-09, 10:26 PM)khkpck Wrote: why not just using the ingame anti missle controller for guns?
(just asking)

Because it isn't very good against missiles making any kind of maneuvers, I want to wright one that is a little more predictive Smile
Reply

#4
okay that sounds interisting

if u are done i would like to test it for my kinetik kill ciw
it works good with the standart controller
like's strange music Tongue
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)