From The Depths - Forum
Any point in over 40 penetration on APS? - Printable Version

+- From The Depths - Forum (https://forum.fromthedepthsgame.com)
+-- Forum: Alpha (https://forum.fromthedepthsgame.com/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Questions (https://forum.fromthedepthsgame.com/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Any point in over 40 penetration on APS? (/showthread.php?tid=38320)



Any point in over 40 penetration on APS? - Dominolan - 2018-11-05

As the title says, is there any point in having more than 40 penetration? Does stacked armor add to the armor value or only durability? Actually while I'm at it what does stacked armor really do? Can someone help?


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - draba - 2018-11-05

https://fromthedepths.gamepedia.com/Damage


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - Dominolan - 2018-11-05

Thanks. I didn't know there was a gamepedia.


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - Xalinsky - 2018-11-08

Btw, there is a Armor value debug tool in the game.

It could show how much armor count in that straight line.


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - BioPhoenix - 2018-11-08

How on earth did you get 40 AP on an APS shell?


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - Skyer - 2018-11-08

(2018-11-08, 04:25 AM)BioPhoenix Wrote: How on earth did you get 40 AP on an APS shell?
Either railgun or a really big shell


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - Dominolan - 2018-11-09

(2018-11-08, 03:48 AM)Xalinsky Wrote: Btw, there is a Armor value debug tool in the game.

It could show how much armor count in that straight line.

Where do I get the debug menu? Is it a mod?


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - Dominolan - 2018-11-09

(2018-11-08, 04:25 AM)BioPhoenix Wrote: How on earth did you get 40 AP on an APS shell?

Well its possible to get far past even 150 penetration, but the loss in kinetic damage would outweigh the penetration it would gain.


RE: Any point in over 40 penetration on APS? - BKCXb7 - 2018-11-09

"Z", Avatar skills,debug health & AC, assign it a toolbar slot, press the # corresponding to the toolbar slot you put it in, and enjoy.................. ; p